he was half dog - half tree..

Åh shit, det var ett tag sen. Vad ska man säga? Man är inte alltid på skriv-humör numera. Jag har väl aldrig varit någon storbloggare heller för den delen. Man sitter liksom hellre och spelar... Hur bra nu det är.
Nåja, det har ju hänt en del nu. Vi tog hem Fosco för en vecka sen, och det gick väl bra, förutom att han inte riktigt känner för att gå upp för trapporna. Det är ju en bit.. Han har väl lite ont... Stackars gubben. Dessutom så börjar lilla Extra löpa snart, så vi bytte till Biko idag. Jag saknar redan Fosco. Jag vet inte ens varför.. Han låg ju mest bara på golvet och sov i alla fall.
<3
Skitsamma om man får gå ut tidigt på morgonen. Det är inte så dumt med lite frisk luft så man vaknar. Man kommer ju upp tidigare med, vilket är ganska bra för min del. Jag har till och med börjat titta på nyheterna igen. Woho.
Vi var och kollade på en tvåa i fredags. Det hela gick rätt fort. Emma och Jocke vill flytta till en lägenhet på första våning (pga hunden), och skulle kolla på en tvåa och en trea. Vi fick väl veta dagen innan eller någpt att vi kunde också kolla på den. Så där var vi. Det kändes konstigt på något vis.. Stampa in i någon annans hem och utvärdera det.. Ush. Men igår fick vi veta att vi får den. Dem tog trean. Så det blir att flytta snart. Hur snart vet vi inte. Hittar vi någon som vill ha våran så behöver vi inte vänta tre månader på att flytta, för han som bodde där skulle föytta ut i december. Vi får helt enkelt vänta och se.

Jag hade sjukt tråkigt under veckan jag inte hade WotLK men alla andra hade.. Men jag fick det beställt och hemskickat på tisdag. Så nu är man lvl 71.. Nej, det går inte så fort. Men vad gör man? Man har ju en hund att gå med, och disk att ta hand om. På tal om det, jag ska nog börja diska.

Som folk nog vet lite smått så har jag aldrig varit i Ullared (vilket nog är lite ovanligt, med tanke på hur många jag känner som varit där). Men nu blir det av. Det har varit planerat ett tag att jag ska med mamma och hennes kompis och hennes dotter (det blev rörigt där..) första två dagarna i december (hur jag ska få hem allt på tåget sen är en helt annan fråga..). Nu har det blivit så att vi ska följa med nu i helgen också, men Oscars mamma, Emma och Jocke. Lite roligt att man åker två helger i rad till Ullared första gången man åker dit.. Hehe.

Det var en himla trevlig helg i KW's torp. Jag vet att jag har skrivit lite om det, men här kommer en liten ego-bild.
Heeere's Freddy!


Jag skriver mer sen när jag har diskat. Har lite i huvet, får jobba på det.

Puss och voff.

another quicky

Just det, jag skulle ju skriva. Ok då.

Helgen var himla trevlig måste jag säga. Jag fick god mat (mammas mat är alltid det), och en massa kaffe. För att inte tala om en massa trevliga (och ibland mindre trevliga) samtal med alla möjliga personer. Hela eftermiddagen i söndags tillbringades med Ramon, och senare blev jag upplockad och ivägkörd till torpet.
Jag måste säga, det var gutt att träffa Ramon igen. Det var ju ett tag sen, om man säger så. Äsh, det var kul helt enkelt. Jag behöver inte gå in på detaljerna. Göra om? Yes indeed.
Det var också trevligt på torpet. Vi tittade visserligen på en film som gjorde mig och Kristin ledsna och gråtfärdiga, men sen så. Jag och KW pratade lite för oss själv ett tag med, när de andra tittade på Sweeney Todd. Det var sånt där allvarligt samtal som man också längtar efter ibland.
Jaja, det hela slutade med att vi letade efter ett videoband (som vi inte hittade) och gick och lade oss vid 5. Vid det laget var jag ganska trött... Vaknade vid 9-10 någon gång. Så sömn - forget it. Jag tror jag tar igen fortfarande, för jag sov till 11 idag. Efter att ha duschat vid halv tio, men ändå. Jag somnade om, det händer inte ofta.
Ok, så det blev inte så långt som jag hade trott, men det visade sig att jag kanske inte alls ville berätta om allt som gjordes och sades. Nej, det är väl kanske inte så privat, men på sätt och vis så angår det väl ingen annan heller. det är svårt att förklara så att det verkar vettigt, och inte sådär jättefarligt hemligt och mystiskt. Det är inte det, men fortfarande lite sådär att man riktigt inte vill berätta det för hela världen. Ni som var där vet, det räcker väl.

Det är fint väder idag. Solen tittade fram då och då på min promenad. Fosco var lika söt som alltid. Han såg en ekorre. Det var så att jag såg den först, en ganska bra bit ifrån, men Fosco såg inte när den stack över vägen. Sen satt den bara där under trädet medan vi kom allt närmare. Ca 1,5 meter ifrån fick de syn på varandra. Ekorren stack iväg upp för trädet, och Fosco försökte sticka iväg efter den. Jag kunde inte hålla mig för skratt.. Det var väl inte så smart kanske. Men han är ju så rolig!

Vad ska jag göra nu? Woot, spela lite.
Sen kanske se lite fler avsnitt av The Tudors.

Puss och kaffe.

it be a quicky

Jag vill skriva ett långt inlägg. Men vafan, jag hinner ju inte. Så går det när man går upp, duschar och sen hux flux går och lägger sig igen.
Jag är inte bara seg, jag är hungrig.
Och litet orolig för krukväxterna (de ser lite vissna ut igen).
Vad ska man göra idag? Nu äta lunch. Sen gå ut och gå. Skriva ett inlägg i bloggen, samt se till att jag kommer med i Kara. Eh, vad mer. Städa lite vore ju jävligt nice också, men jag tror jag sparar det tills imorrn.
Yes, det var en trevlig helg. Mer om det sen. Jag hoppas bara ni kan vänta några timmar. Tja, ni har ju väntat tills torsdag, så varför inte lite till?

Pöss och foooood.

"kaffe låter farligt om det nämns i samma mening som Jane"

Ensam på mitt gamla rum i Motala, klockan är efter midnatt, jag sitter och glor på msn. Det är nästan som the old days. Datorn hatar mig, speciellt tangentbordet. Men jag och tangentbord på laptops har aldrig kommit så bra överens, så det kan ha med det att göra.
Det är så här dags man blir skrivsugen, och då var det ju tråkigt det där med tangentbordet. Men jag ska ge det ett försök.
Ok, jag hamnade i Motala på grund av ännu en fest ute på torpet. Det blev Freddy Krueger (efter en intensiv tröj-jakt). Jag lyckades till och med göra en egen handske. Hur bra den nu blev. Kass antagligen. Ingridienser: en gammal fuskskinn väska som var sönder, lite konstiga skinnband jag hittade i mammas låda, plast från en dvd-films-case, och aluminiumfolie, samt tejp förstås. Tejp is teh shiet.
På grund av det tråkiga vädret och uteblivna luncher har det bara hunnits med en promenad med Fosco denna vecka, och den gick bättre än den förra veckan. Jag fick helt enkelt gå och tänka "Jag bestämmer, jag bestämmer, jag bestämmer". Vid ett tillfälle tror jag till och med att Fosco fattade. Det kändes ju lite bra måste jag säga.
Vad har jag mer gjort den här veckan? Av någon anledning har jag suttit massor på Skype + WoW. Meh, det började liksom med när någon frågade mig om jag hade Skype förra gången vi var i Kara med PKswe, och sen hände det bara en massa grejer. Vi gjorde lite gamla instanser för att få achivements (och jaga mounts), och jag tyckte det var lite kul så det gick ju bara utför kan man säga. Jag kan ju säga att jag har hört "jaha, och vem vann nu? jo Caran förstås.." ganska mycket. Men vadå, jag kan inte rå för att jag rollar så bra? Jag vann en nice cloak i ZA, jag tror folk blev lite avis på mig där. Och så vann jag ju nästan allt som inte var BoP (binds when picked up) i de gamla instanserna så det blir lite cash till mig. Haha, nu fattade ni inget va?
Hur som helst, det jag ville komma fram till egentligen var väl att jag har varit ganska borta från IRL ganska många kvällar nu (att rösterna som kom ur headsetet var riktiga räknas inte som att vara IRL), och mitt dåliga samvete slog till igår (i förrgår numera). Visst, det kanske inte är så annorlunda från vad det brukar vara. Fast den tanken lättade inte mitt samvete det minsta... Men det är ju inget jag kan göra åt nu heller, för jag är ju i Motala. Långt bort från den jag skulle göra upp för, med andra ord. Och nu blev jag gossjukt. Gah.
Jag vet, jag borde egentligen gå och lägga mig.
Massa idéer, bah. jag är för förvirrad för att reda ut mina idéer, och skulle jag göra det skulle de antagligen säga emot sig själva i alla fall.
Vad skönt det skulle vara om man kunde reda ut sitt liv. Alltså, inte det som är nu, även om det kanske också behöver redas ut lite, men det som har varit. Men ingen har ju listat ut varför man blir som man blir, så jag har väl inte en så stor chans att göra det heller. Man kanske ska reda ut nuet istället.
1. Börja lita på den som jag står närmast.
Det är inte det att jag inte litar på honom. Det gör jag. Eller, på ganska många sätt gör jag det. Men det finns alltid den här lilla rädslan för att det man säger kanske bara förstör alltihop, ändrar hela hans syn på mig.. Så det är väl rädsla mer än att inte kunna lita på honom. En del saker vet han ju redan... Men det är inte som om jag alltid säger vad jag tänker/tycker. Man kanske skulle göra det.
2. Skärpa till mig och börja se till att det som man har sagt ska göras faktiskt görs.
Det här kan väl egentligen ses som det största problemet rent praktiskt. Det händer inget. Ingenting alls. Inte det minsta. Nada. Vems fel? Mitt fel. Men du, jag försökte skriva ett CV här om dagen. Jag fick problem med fritidsintressen. Det tog emot lite att skriva ner datorspel, och något annat intresse sådär har jag ju inte. Aktiv? Hell no.
3. Jag hade tänkt skriva "Börja vara mer social", men sen kom jag på att det kan bli svårt när folk bor i fel stad. Jag känner ju ingen i Hultsfred, och det är väl lite trist kanske..

Jag kommer inte på mer just nu. Låt mig fundera en natt eller två så ska vi nog se att jag kommer på mer saker som behöver redas ut eller lösas, eller övas på eller vad det nu ska behöva göras. Ska jag fundera på det så får jag väl ett sammanbrott till.
Jag är inte så sugen på fler just nu.

Nostalgitripp imorrn. Nu började jag mest fundera på om det alls kommer att gå bra. Tänk om vi inte har ett skit att prata om? Äsh, det kan väl inte vara så farligt.

Om vi ska gå tillbaka till mina små i-landsproblem. Vilket jävla ruckel till tåg jag fick åka idag. Förra gången var det buss. Fan vad otur jag har med mina resor. Hoppas jag slipper det på hemvägen. Jag blev nämligen lite åkjuk...

Fan, det är lite off att vara i Motala igen. När jag klev av bussen kändes det nästan.. fel. Jag tror inte jag hör hemma här längre. Visst, jag kan stan, jag känner folk här.. Men nej, stanna här i mer än några dagar skulle vara helt fel.
I Hultsfred blir inte tillvaron långvarig heller. Nästa år blir det Götet. Nej, jag har inte så mycket till val. Jag ska börja plugga, så det så.

Nu ska jag gå lägga mig och börja fundera på en bra novell.

Puss och buuuu!

RSS 2.0