boredom can kill you...

Så jag hade tråkigt och råkade hitta den här.
Enjoy.

Simma
- Löpa
Ful & lycklig - Snygg & olycklig
Plugga - Jobba
Bada - Duscha
Jordgubbar - Banan
Lakrits - Vanilj
Gina Tricot - H&M
Sola - Bada
Pool - Havet
Skidsemester - Solsemester
Singel - Förhållande
Planering - Spontanitet
Glass - Godis
Stökigt - Organiserat
Passion - Trygghet
Bio - Teater
Svensk sommar - Charter
Julafton - Midsommarafton
Inga barn - 12 barn
Skånska - Göteborgska
Silikonbröst - Fettsugning (Som om jag skulle behöva något av det.)
Landet - Storstan
Känd för skönhet - Känd för intelligens
Make up store - Maybelline (Ehm? Total förvirring.)
Desperate Housewives - Sex & The City
Aidan - Mr. Big (Som om jag kommer ihåg vem som är vem.)
Dubbelhaka - Hängröv
Romantiskt - Dirty
Kaffe - Te
Porrfilm - Naturprogram
Marabou - Lindt
Gorby's piroger resten av livet - Big Mac & pommes resten av livet
Banta - Träna
The body shop - Dove (Förvirring igen.)
Farlig kille - Snäll kille
Spy - Ha diarré
Spara - Slösa
Shoppa på nätet - Shoppa i butik
Lyx - Budget
Fota - Bli fotad
Ramlösa - Loka (Är det någon skillnad?)
Förfest - Efterfest
Kenza - Blondinbella (Ska denna förvirring fortsätta?)
Tidning - Bok
Små bröst - Stora bröst
Kurvig - Slank
Ge - Få
Aldrig mer få blogga - Aldrig mer få sjunga
Singstar - Sällskapsspel
String - Hotpants
Aldrig mer onanera - Aldrig mer ha sex
Förrätt - Efterrätt
Bröllop - Barn (USH)
Falafel - Kycklingsallad
Anorexi - Fetma
Pizza - Kebabtallrik
Kyckling - Fisk
Blind - Stum
Kramas - Pussas
Kanelbullar - Oreos
Rakhyvel - Vax
Platt rumpa - Platt bröst (Jag har ju redan det, platt rumpa..)
Mjölk - Vatten
Gambler - Mesig
Hemmafest - Utgång
Raka av allt hår på huvudet - Sluta raka resten av kroppen
Älskad - Framgångsrik
Skräckfilm - Romantisk komedi
Harry Potter - Ridskolan 4 (Även om den andra också är lite lockande. :P)
McDonalds - Max (Ush igen.)
Pommes - Potatisgratäng
Popcorn - Grönsaksdipp
Öppet sinne - Monogam
Sliskiga drinkar - Öl
Subway - Teaterkatten (Va?)
Grabbkväll - Tjejkväll (It's just more fun..)
Kärlek utan sex - Sex utan kärlek
Frukt - Grönsaker
Hund - Katt
Paris Hilton - Mona Sahlin (Döda båda?)
Brunutansol - Solarium (Jag är inte dum.)
Zara - Topshop (Det var det här med förvirring..)
Kjol - Shorts
Mössa - Keps
Vitt vin - Rött vin
Snacka skit - Snacka politik
Zlatan - Henke (Fotboll. Blääää.)
Familj - Vänner

nothing is ever easy

Plötsligt känner jag mig stressad. Det är inte mycket att göra, några få saker bara, men varje sak är en stor grej. Jag trodde jag hade tid, jag tänkte inte mer på det. Men som vanligt så blir allt i sista stund.
Jag hatar det egentligen.
Jag bara ber att det viktigaste blir klart i tid. Jag skulle bli förkrossad om det inte blev klart.
Och allting annat som pågår i mitt huvud gör mig inte lyckligare. Jag kunde inte sluta tänka. Jag försökte, men det gick inte.

Slutsats: jag tänker för mycket.

the dark of the night

- Don't you sometimes long for the day when the past stops haunting us?
- So that we might forget who we are? I'd rather see the end of the world.


Det enda på det andra. Det känns alltid som om allting bara bygger på, det ena följs alltid av det andra.. Men det är bara min lilla hjärna som leker med mig. Det var ett tag sen nostalgi tog tag i mig sist. Men där hade vi det igen. Allt man vill glömma men ändå inte.. Allt man vill berätta, men inte vet hur. Allt man önskar att man kunde ändra på, men skulle aldrig våga.
Ärligt talat, vissa saker hade jag glömt, av en anledning (förträngt?). Men nu.. jag är alltid rädd för vad saker ur mitt förflutna ska göra med mig. I det här fallet var det också något jag önskar att jag inte hade gjort till att börja med. En sån där korkad, onödig sak. Och så kommer det tillbaka, påminner om hur dum man var. Men är jag inte annorlunda nu? Har jag inte vuxit upp, om ens bara en aning? Jag får väl hoppas.
Den här gången vet jag bättre.

Jag blev påmind om vad jag har gjort mot andra, utan att de vetat om det. Jag kan säga hur mycket jag vill att det var för deras bästa, men sanningen är att jag hade aldrig någon rätt...
The secrets that we all keep...
Hemligheter, hemligheter. Ibland känner man att man har lite för många. Varje gång man tänker på dem så känns det också som om det inte finns någon att berätta dem för. En del saker känns det bara som om man ska hålla för sig själv. Att berätta dem skulle inte tjäna något till, jag skulle inte må bättre av att berätta dem, och någon kan bli sårad. Men man känner sig ensam likförbannat.

Jag tänker för mycket. Faktum är, att jag tänker så mycket att jag inte kan sova om nätterna. Somnar jag så är det antagligen av ren utmattning.
Men jag tänker bara inte, jag drömmer mig in i andra världar. Into a book unwritten.
Ibland föreställer jag mig hur saker och ting hade kunnat utspela sig om jag hade gjort saker annorlunda. Brukar sluta i värsta scenariot.
Min hjärna hatar mig...

Det var ju inte det jag ville skriva om idag.
Fredag ska bli en kul dag. Jag ser fram emot det. Jag saknar alla.
Jag hade ett lite roligt samtal. Sjukt hur någon kan göra mig så pepp på en sån sak. Jag trodde inte det var möjligt... Visserligen så känner jag mig själv bra nog för att veta att det antagligen inte blir av, men vafan, pepp blev jag. Jag får väl tacka för glimten av hopp jag fick.

Det finns så mycket annat att grubbla över... En av sakerna måste jag prata med någon om, och det är inte vilken någon som helst.
Kan du också ge mig lite hopp?

Puss och pepp.

blööh

Och så var man där igen. Suck.. Bara.. suck..

*cuts out brain*

allt i ett

Så, var ska man börja?
Kronologisk ordning burkar vara lite svårt att hålla för en som är så förvirrad som jag.

Hur som helst. Var i Motala och hämtade akvariet och åt god mat. Fick också en väska köpt (resväska, röd och fin). Vi hann fylla akvariet och köpa växter innan jag skulle ut och resa, och jag var pepp på allt ungefär.

05:47 gick mitt tåg... Till min egen förvåning så gick allt väl. Kom fram till flyget i tid, allting ordnade sig, ingen dog, inget försvann, inget var försent.. Hurray. Det kändes lite mysko när jag väl kom fram och såg alla... Jag fick en ros... Så sött. Samma dag åkte vi till landet, vilket var ungefär vad jag hade hoppats så. Att det inte var så fint väder under de dagar vi var där var väl inte mycket att göra åt, men det var mysigt ändå. Farmor hann gå mig lite på nerverna, men vad annars har man mor/far-föräldrar till för? Grejen var väl bara den att jag äter måttligt, för mig mage inte är så stor, och har väl lagt ner det hela godisätandet en hel del. Visst, jag tackar inte nej till glass när det erbjuds, och gottegris förblir jag. Kakor och bakelser (dock ej fööör söta, inte i stora mängder) forever typ. Men godis till te? Nej tack. Godis till frukost? Nej tack. En portion mat till när man redan är mätt? Nej tack. Så fort jag tackade nej till något så åt jag inget alls. Så fort jag satt still hade jag tråkigt. Sanningen var den att jag kanske inte alls var sugen på godis (alltså, det händer, jag lovar (jag åt ju för fan glass och äppelkaka så det räckte)) och jag kanske ville ta det lugnt. Inte bli uppgödd som en kyckling..
Farfar gav mig ganska mycket cash. Jag köpte upp allt i Tallinn också... Mer för pengarna? Yeh yeh. Det är inte som om jag är pank nu heller. På söndagen åkte vi in till Tallinn igen, där jag som sagt shoppade lite (mycket). På måndag shoppade jag lite till, och på tisdag köpte jag allt jag skulle ha med mig hem i form av mat och godis. Allting blev.. lite för mycket för min stackars väska. Lite för mycket för vågen på flygplatsen också.
Mina brorsor har inte sett FF7... Det är dåligt. Mycket dåligt. De har ganska dålig musiksmak, och lite halvkass humor (man måste ju uppskatta Stephen Lynch.. det bara är så..). Men söta ändå. Typ.
Det blev en fin lite middag med farmor och farfar på besök sista kvällen. Trevligt trevligt.
Onsdag morgon var inte vacker. Vaknade med en förkylning. Det är samma som jag sitter med nu. 28 kilo packning och en resa hem med en förkylning på toppen blir lite... tungt. Och visst, hur trött och grinig och i smärtor var jag inte när jag kom fram?
Oscar var minst sagt förundrad över hur jag hade lyckats få med mig allt hem.. Med all rätt. Jag undrar mest själv med.
Hur jag kom hem överhuvudtaget... Hissarna på Centralstationen är inte precis utmärkta på ett bra sätt. Överhuvudtaget så är Centralstationen enorm.. Jag hade kunnat gå vilse, lätt.
Vid hemkomst hade en av växterna dött, olyckligtvis den största. Så det blev att åka in till Vimmerby och köpa firrar och en ny växt.
På fredag kom Sara. Weei. Vi gick på marknad på lördag, och det vanns inte en stor nalle denna gång. Dock en liten. Den minsta... Oscar hittade (med min hjälp) 7 filmer för 200kr och Sara köpte 8 par strumpor för 100kr.
Sen kollade vi på film. Sara somnade till Batman & Robin. Hon snarkar. Hehe, so you know.
Hon var så snäll att hon tog med sig jordnötsringar till mig. Jag ääääälskar jordnötsringar!

Så, uppdatering: alla fiskar lever.
Min present till mamma kom igår. Den blev hur bra som helst.

Upptäckte igår att det finns ett satt datum för Legend of the Seeker.
Det är tråkigt att prata om en serie och ett par böcker som ingen har en aning om vad det är.
Hur som helst. Jag älskar böckerna och kommer tjata om serien ändå. Och för den som har lust (och gillar bra fantasy) kan ju kika på boken Wizard's First Rule av Terry Goodkind (sen vet ni lite bättre vad jag tjatar så mycket om).
Vad var det jag skulle säga? Jo, serien börjar första november, vilket jag tycker är lite väl långt bort. Jag som längtar så..
Problemet med att göra tv-serier av böcker är att risken är att man blir besviken över smådetaljer, eller att de ändrar karaktärerna för mycket, eller att skådespelarna inte passar, och allt som mer kan bli fel. Jag har, efter att ha sett bilder och trailern redan blivit lätt upprörd. Ehm, klänningen som Kahlan har är lite för uringad för att hon ska framstå som regal.. Ögonfärgerna är fel.. De har ändrat på svärdet.. Richard ser lite väl mesig ut. Och vad är det för fjolla de har satt som Darken Rahl? Men sen så tänker jag bara på att det är ju rätt mycket man inte kan avgöra på lite bilder.. Föresten så är det ganska svårt att få med allt. En bok passar inte allt rätt av som serie. Och Goodkind är ju själv med och hjälper till.. Så, man kan trösta sig med att det mesta sker med hans godkännande.
Jag blev rätt sugen på att läsa boken minst en gång till innan serien börjar. Pratchett får vänta ett tag till.

Just fan, jag skulle fixa Spore till Oscar.. Nu kommer han bli ledsen om det inte är klart när han kommer hem.

Nu är jag för WoW-sugen för att kunna skriva mer. Mitt huvud ser bara min hunter skjuta iväg ett skott.. Hehe.

Puss och förvirring.

speed of light

Jag borde blogga mer. Jag har ju tid. Men idag ska det städas. Jag kanske skriver om allt som har hänt imorrn?
Ville bara säga att jag snart är tillbaka.
Kanske.

Jag har köpt fiskar nu.
De är söta. Mina snuttisar...

Fick hem mammas present också. Lite som behöver fixas med den, men det kommer bli sååå bra. Jag är rätt nöjd. (Mamma, jag tror du kommer att ääälska den!)

Jag har också sjukt mycket godis hemma. Vilket alltid är ett plus. Man överlever städningen om man har godis att se fram emot i pauserna... Hehe.

Vad mer? Sara var här i helgen. Återkommer mer om det också.

Resan gick bra, men drog på mig en förkylning samma dag jag åkte hem. Mer om det imorrn också. Eller ikväll. Om jag hinner, och orkar.

Ni får nöja er med en snabbsammanfattning tills nästa inlägg, som kan bli väldigt långt. Väldigt väldigt långt...

Diska next.

Puss och Yes.

RSS 2.0