Round and back again

Oj då. Mitt shoppa-sug tog överhanden idag och det slutade med att jag köpte för typ 1000kr. Oooops. Har numera en kavaj, en rosa klänning, en vit kortärmad skjorta, ett svart/grå-randigt linne/klänning, allt från H&m, samt ett annat sött linne från Carlings. Sa jag oops? Jag köpte jordgubbar medan jag var i stan med. Jag tror jag ska nöja mig för ett tag framöver. Okej, lite leksaker ska inhandlas med, men utöver det...

På ett helt annat tema så var det en sak som blev akut jobbigt. Såhär mitt i natten så finns det ingen att prata om det med heller, och personer man faktiskt känner att man kan prata om det med är ganska få. För det är så här i Karlskrona och på BTH att alla känner alla, alla pratar med varandra och om varandra. Saker och ting går inte att dölja ens från personer som i vanliga fall inte ens umgås. Kolla bara på rövhålet tidigare nämnt. Vi tre pratade inte med varandra alls, men vi hade gemensamma vänner och så kom allting ut ändå! Så nej, käften ska hållas. Ska det pratas så blir det med personern utanför allting. Pontus är ju iväg och skjuter plast med så han är inte precis ett alternativ heller. Sen vet jag inte om han vill veta heller. Oh well.

Give me more

Jag är för övrigt sjukt sugen på att köpa kläder. Tänk en fin klänning.. Synd att jag inte vet när jag ska ha den bara. :P Eller en snygg kappa, men har så många jackor redan.. Inte lätt! En korsett hade varit awesome med. För att det är så sexigt. Eller nya leksaker. Jag vill vara rik helt enkelt! Får helt enkelt bara browsa istället, sjukt kul att försöka hitta snygga saker. Nomnom.
Jag är för övrigt deppad över klänningen jag tänkte ha inte finns i min storlek! Dumheter. Jag var väl inte menad att ha den då.
Nåja, något blir väl köpt inom någon slags framtid iaf. Lite måste man ju få köpa på sig!

...I feel your warmth and it feels like home

Allt är lugnt, inga sjukdommar hade mottagits (annars hade vi gått apeshit allihoppa på honom). Pontus tog det som en riktig pojkvän och följde med och höll mig i handen när de skulle sticka mig i armen och ta mitt blod. Han har stöttat mig genom allt. Älsklingen..
Saker och ting löser sig lagom. Grupprojektet godkänt efter mycket om och med, skrev inviduell rapport som en gud och fick till och med beröm *skryt skryt*. Plötsligt hade jag pengar på kontot med, blev beviljad bostadsbidrag (och de papprena kom samma dag som pengarna...). Nu klarar vi förhoppningsvis sommaren, dock utan mycket över på sparkontot sen.
Laborationer gjorda och godkända, kurser avklarade, tentor spikade. Känns skönt.
Juni har gått galet fort. Stressigt där första veckorna eftersom det var tentaperioder och rapporter och labbar och allt sånt skulle in. Sen slackade man som en gud i en vecka, sen åkte Pontus på DH och man saknade honom i evigheters evighet. Samtidigt fick man hit två lite större råttor att passa några dagar när Oscar var iväg och det var så mysigt att träffa lilla Door och fluffiga Bunny igen!
Det var marknad här i stan. Var en klant och åkte dit utan att kolla att jag hade pengar på kontot och fick i panik ringa till mamma. Samma bank så det gick över direkt, och kunde köpa lite godis! Det är ju det enda som är värt något på sånna vanliga marknader. Tacka vet jag medeltidsmarknader, där snackar vi saker man kan spendera pengar på. Men nej, nu blev det bara godis och massor av munkar. Var där tidigt, men det var ändå fullsmockat på stan. Kändes skönt att komma därifrån efter att ha gått runt i någon timme, längtade dessutom.. För sen satte jag mig på en buss, på väg ner till Skåne! Jo se, Pontus är en skåning från Hörby och någonstans så kom vi överens om att jag skulle dit på midsommar och några dagar till. Fick träffa hans föräldrar, hans bror med flickvän och hans föräldrars lilla valp (en vit terrier). Jag var så nervös! Men jag tror det gick bra.. Annars får ju Pontus höra om det sen, och jag kommer förvänta mig att han skvallrar.
Men nu är han iväg ända uppe i Härösand på Berget i några dagar, många mil bort... Dessutom fick han sommarjobb i Malmö så kommer inte se varandra så mycket som vi hade tänkt. Det gjorde mig rätt ledsen, och då blev han mer ledsen än mig! Vi låg tillsammans och smågrät och deppade. Jag är så kär i honom och han är så kär i mig, och det märks på alla sätt. Han skämmer bort mig, tar hand om mig, visar vad han känner och säger vad han tänker. Han älskar min humor och han är snuskig precis som jag. Han får mig att skratta som ingen annan, han gör mig avslappnad och jag kan vara mig själv. Jag kan inte ens beskriva alla sätt han är bra på, han känns bara rätt. Han har inte behandlat mig illa, alls, vid något tillfälle. Klart han har saker som inte är perfekta. Han har en tå som han kan knäcka hur många gånger som helst på raken som han älskar att knäcka när vi ligger i sängen, han har till och med gjort det i sömnen! Han är petig med sin mat, allt som liknar en sena eller fett på kött åker bort direkt, det ska rensas bort innan man lagar maten helst. Som jag var när jag var yngre, så ofta förstår jag honom ändå. Han blir sjukt bitter utan kaffe (koffeinberoende!).
Jag har sagt det själv, är allt perfekt så är något fel. Men om man istället lärt sig acceptera att alla har brister, om man lärt sig att acceptera ens partners brister, då har man väl kommit långt?
Vi mår bra av varandra, vi tar hand om varandra, vi är lyckliga med varandra. Det är så underbart att ha det så. Jag är lycklig på riktigt, det var länge sen jag var det.
Klart det går fort. Känns det rätt så gör det. Vi har umgåtts nästan varje dag sen vi blev ihop, den där fredagen den 13:e (lyckodag!) i april. Han sa att han aldrig saknat någon så fort eller så mycket som han saknade mig när han åkte till DH (Dreamhack, nördarnas sammankomst)... Så nu har vi pratat om det och kommit överens, vi letar lägenhet så vi kan flytta ihop!
Tänkte bara dela med mig av min lycka.
Just det, kanske ska få en liten råtta till. Får veta i slutet av veckan, håller tummarna!

Arse of arses

Vi minns ju skiten som hände tidigare iår. Skitstöveln som absolut skulle hålla våran relation hemlig, och som jag till slut inte orkade med för han behandlade mig som skit. Sen kom jag på honom med att snoka i mina irc-loggar. Efter det försökte han nästla sig in igen. Jag vägrade. Ja, vi kan den där historien nu. Nåväl. Det har nästlats upp mer i den nu. Jag var inte den enda tjejen han hade just då. Inte den enda han hade en relation med. Inte den enda han strulade med. Inte den enda han hade sex med. Vi var tre. Vad vi vet. Minst alltså. Jag, T och S. S började han strula med efter nyår. Där var det 2 månader som överlappade för mig och S med andra ord. Och sen dess har han varit med S, och hon har inte haft en aning om mig, eller jag om henne. Hemligt hemligt. T hade han sex med av och till, sen i höstas (dvs rätt mycket samtidigt som mig) och även nu över våren (samtidigt som S).. Mamma sa det, låter nästan som en film.. En hollywood film om en skitstövel till kille. Jag hatar honom. Men är rätt lugn med. Det var ju ett tag sen jag kände något för honom. Sen jag orkade bry mig om honom. Men han har en pungspark innestående för det. När han minst anar det. Rövhål..

RSS 2.0