what's this?

Jaha, så har man inget att göra denna tråkiga, kalla, dimmiga morgon. Bara för att det är onsdag och dfet tar som vanligt mer tid än de sa att få upp servarna på WoW. Nåja.
Och så gör sig min ångest lite påmind igen. Jo, jag tackar. Jag lär fortfarande inte göra något åt det. Åh nej.

Winamp Rick-rollade mig precis. Wtf.

Och precis när jag skulle göra mig i ordning kom jag på att jag inte ska iväg idag. Ingen promenad denna dag heller. Det är inte bra att missa såhär. Jag var visserligen ute och gick igår (och det gick bra, Fosco var snäll), men ändå. Jag vill ut och gå! Jag blir liksom sjukligt rastlös annars.

Nej, men blir det ingen lunch så måste jag komma igång med dagen själv. Kaffe?

Så var det Halloweenfest. Någon som har tips på något att klä ut sig till som är lätt att fixa? Jag har fått Freddy Krueger och Mona Sahlin än så länge..

Puss och bu!

oh, the pain

Jag vet att jag är tråkig. Det händer liksom inte så mycket i en arbetslös' liv.
Jag städade akvariet igår. Eller städade och städade.. Plockade bort lite sniglar och ofina växtdelar och bytte vatten. Så roligt hade jag med andra ord. Helgen gick som vanligt med, lite film, lite serier, lite för mycket av något (brukar vara paj, men den här gången var det chips). Jag fick min drake i WoW... Det raidades i Kara. Det dödades en viss Headless Horseman...
Det är en del saker på g däremot. Halloweenfest i Motala. Tyvärr ingår ju utklädnad i det, vilket jag inte är så förtjust i direkt. Jag kommer aldrig på något bra. Det kan ha något att göra med att jag inte har fantasi för sånt. Jag får helt enkelt fråga om råd från andra. Dessutom så kommer ju LotS ut på lördag, och jag kommer missa det. Eller, inte missa direkt men få vänta tills måndag. Två dagar kan vara smärtsamt när man har sett fram emot något så mycket.
Jag sitter och hoppas på finare väder (och att smärtan i magen inte ska vara så farlig), för jag har lust att gå ut och gå. Igår var det så regnigt så jag vågade mig inte riktigt ut.. Men idag så..


Nu ska jag försöka att inte tänka på min ångest.

Puss och regn

just another day

Jag hörde ett klick i köket. Mitt tevatten har kokat klart. Hurray!
Jag vet inte riktigt vad jag ska äta till frukost. Mjölken är för gammal, så inga flingor. Det finns inget pålägg kvar så inga mackor. Gröt är för mycket, med tanke på att jag ska äta lunch om två ynka timmar ungefär.. Äpplet åt jag klantigt nog upp igår. Godis är inte gott till frukost... Äggen använde jag också upp igår, så inga stekta ägg. Bara bacon är inte så mumsigt.
Jag kanske ska fånga upp en av fiskarna och steka och ha på macka. Nja, jag vill inte äta upp mina fishisar...
Vilket problem jag har.
Men te blir det i alla fall, det kan ni ge er på. Och oroa er icke, vi ska handla idag.
Jag saknade min promenix igår. Det var ju så fint väder, helt i onödan. Istället satt jag bara inne och spelade (och lagade mat, visserligen). Idag hinner jag ingen långpromenad i alla fall.
Jag satte upp min lilla hobbystation igår. Det är ju på soffbordet, så aningen i vägen. Men det får man ta. Så nu har 2 stycken Warhammer-gubbar blivit målade. Det betyder att 6 stycken ur Garve-guardet är klara. Ska man fixa lite fler idag? Jo, fast jag ska ju raida med, hoppas jag. Så det får bli innan det. Hmm, hinna in det mellan promenaden, handlandet, ätandet och spelandet. Kan bli tajt.
Det finns lite annat jag borde göra, men antagligen inte kommer ta tag i själv. Ni vet, sånt där smått livsavgörande/förändrande. Saker är den att jag känner mig själv gansja väl, och jag är inte typen som säger "ska vi ta och göra det där nu som vi pratade om?". It's never going to happen. Och det manliga könet är ju av det slaget att de kommer inte på att man ska göra saker om man inte säger till dem. Med andra ord, jag sitter lite fast.

Dagarna flyter på fortare än de borde. Man får alltid ångest när man märker att det gått en månad (eller ett par veckor) och man inte har gjort så mycket alls.

dead again..

Jag blir så trött. Sitter och matar samma jävla quest om och om igen. Jag har varit nära att klara det flera gången, men det är fan så svårt att hålla reda på fanskapet. Jag tänker ägna hela dagen åt det, jag svär. Och jag ska klara av det.
Bara för det körde winamp igång en låt som heter Dead again. Driver den med mig tro?

Die Skyshatter, die!

Puss och repeat.

Edit: Jag klarade det!!!! Satan så lycklig jag blev. Woho!!!

wake up, sunshine

Oh, en tidigt morgon. Vilket inte var det bästa, för tanken på frukost är ganska avlägsen innan 10. Men men. Juice går ju ner, får börja med det.
Jag vet, jag skrev inte igår. Jag hoppas ni inte tror att jag dog eller nått, med tanke på de sista inläggen. Ja, jag fick ett litet sammanbrott, men det händer.
Fosco blev visst lite ledsen när jag inte tog med honom ut i tisdags. Vad sött. Så jag gick med honom igår. Det blir en promenad idag med ser det ut som, för vädret är fint. Det var visserligen lite solens fel att jag vaknade. Men jag ska inte klaga, nu när den faktiskt är framme för en gångs skull.
Gissa vad jag gjorde igår? Satt och spelade förstås. Så inget nytt på den fronten inte. Vi såg också på det sista avsnittet av Band of Brothers. Så största problemet nu är väl, vad ska vi titta på när vi äter? Tror inte det är så många avsnitt kvar av Bullshit heller. Nåja.
Så jag ska fixa lunch idag. Kanske, jag har inte fått svar från Oscar än. Det är synd att jag inte har fantasi nog för att fixa något bättre än omelett, men vad gör man? Jo, vad man gör är väl att rota runt lite i frysen.
Att det inte blir någon lunch betyder också att det inte blir en promenad. Nå, det var väl lite typiskt. Jag lär ju inte gå ut och gå bara sådär. Fan också.

Puss och frys.

slide

Jag kan ju tillägga, efter ett litet känsloras, att det här är en sån där dag där minsta lilla kan få mig alldeles förstörd.
Det är onödigt, jag förstår det inte ens själv, och det är väl inte så mycket att göra åt.
Man kan inte ha normala dagar jämt.

bara en liten paus

Så jag var duktig och började diska. Fan vad bra jag är ibland.
Nåja, jag tog lite pauser. Läste lite blogg, bytte bakgrund, åt mackor (öppnade en konserv för det till och med, tid det tog..), och nu sitter jag och bloggar själv. det här är varför det tar tid att diska. Det är inte diskningen som tar tid, det är pauserna. Men så ont som jag brukar ha i rygg och axlar så är det inte så konstigt att jag inte orkar stå och diska den astronomiska mängden disk i ett enda svep.
Å andra sidan är det också bra att det tar tid. Ju längre jag håller mig sysselsatt desto bättre. Kanske är det därför det känns så bra att gå också, man tänker inte så mycket då, och det går ju åt en hel timme av en dag som annars är ganska sysslolös. Ni förstår, jag har dagar då jag bara inte får börja tänka. Idag är en sån dag. Fast nu sitter jag ju här och tänker ändå. Illa. Mycket illa.
Nåja, jag har mått värre. Och det var en hel annan sorts dålig. Det jag inte riktigt har rett ut är att om jag mår dåligt varje dag, och bara inte tänker på det alla andra dagar, eller om jag faktiskt har bra dagar med. Pessimist som jag är så gissar jag på alternativ nummer ett. Men då är det ju faktiskt så att när jag faktiskt mår bra någon dag, så är det så mycket bättre.
Jag har märkt att jag är lite inne i en fas just nu. Nej, den är inte dålig. Jag vet inte om den är bra heller, det kommer väl märkas när jag drar ut det till sin spets. Men jag har väl.. gjort saker. Jag vet att det inte säger så mycket, men det får räcka, så får ni undra. Jag kan ju i och för sig säga att det inte var något stort.

Jag vill skaffa jobb...

Puss och Yes.

the day of never-ending rain

Jo, så det är duggregnens dag idag. Men det hindrade inte mig.. Nej, det var WoW som gjorde att jag kom försent till lunchen, inte vädret. Faktum är att jag visste inte vid 11:49 vad det var för väder, för rullgardinen var fortfarande nere.. Det är sant, jag är lat. Jag kan ju också berätta att jag satt i morgonrock. Här klär vi inte på oss i onödan.
Fast regnet höll ju på att hindra min dagliga promenad. Ush ush, vi kan ju inte bryta traditionerna nu. Oh nej. Så beväpnad med en väldigt röd regnjacka och en sprallig Biko Slaköra, så gavs det ut. Som man säger, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder (och skor, men det är en helt annan fråga).
Jag gillar att gå i skogen. Det är tyst och fridfullt på något sätt. Inte när man går nära spånskivan kanske, men resten av biten är finfin. Min hjärna var så avslappnad/avstängd sista biten att det skedde en liten insident. Jag fick en tjurig blick. Men nog om det. Det var helt enkelt bara klanigt. Hjärnan satte liksom inte igång i den hastigheten som den skulle. Som en bil som det tar 1 timme för att komma upp i 100km/h med (Hyundai Atos?).
Jag funderade på om jag skulle diska. RIsken är att jag börjar spela istället, och glömmer bort tiden (igen). Fast jag har ju tid. Eller, några timmar i alla fall. Jag måste ju sitta ner ett tag, nu efter min promenad. Jag är rätt seg i benen, och vet inte om jag orkar stå.
Uh, ursäkterna haglar. Jag kanske är lite beroende. Bara lite?

Puss och regn.

it was a great big thing.. in the aquarium.

Så har man förhoppningsvis gått av sig en kexchoklad idag med. Men ush, vilket trist väder. Jag höll på att blåsa bort. Fast så tänker man att man kanske ska vara tacksam för att det inte regnade också. Nåja.
Mm, jag vet, jag skriver inte så mycket på helgerna. Inte för att det inte händer något, mest för att det blir liksom bara inte av när Oscar sitter hemma. Jag vet inte varför.

Nåja, vad har gjorts då?
Var inne i V-by och köpte en ny växt, igen. Oscar tycker att den var lite väl lång, och det kanske den är, men jag tycker ändå att det är lite fint. Vi lyckades också räkna yngel. De har, som förväntat, blivit färre. Numera är de 7. Det kan ju hinna försvinna mer. Vi får se. En av dem har blivit riktigt stor också. Alltså, dubbelt så stor som de andra ynglarna. Och de allra märkaste verkar ha försvunnit, vilket var ju synd.. Det var de vi hoppades skulle överleva. Men jag tror ändå att de flesta blir mer eller mindre svartfläckliga.

Det är älgjakt. Så det blev ingen skogspromenad. Eller, det blev det ju, men inte inne i urskogen, så att säga.
Det var ju inte heller så intressant.

Vi kollade på film. Wanted. Den var ganska bra. Ni vet, en sån där som är sjukt mysko, men bra. Se den.

Det städades. Det kan väl räknas som ett mindre mirakel. I och för sig så börjar det redan bli stökigt igen.. Men det är finare än förut!

Nej, ush. Jag var visst inte på skrivar-humör alls just nu. Jag får väl återkomma en anna gång.

Hoppas inte på för mycket.

Puss och yngel.

petty problems

God morgon.
Igår var en jävligt dålig dag, måste jag säga. Huvudvärken ökade exponensiellt i styrka, och jag mådde bara piss. Sen fick jag dessutom ångest på det när min server lade ner efter den nya patchen till WoW. Plus att jag inte vet hur jag ska speca min rogue. Huntern var det ju inga problem med, det blev samma som förut, så gott det nu gick. Men roguen? Ska man speca subtlety? Eller ska man ha samma combat som förut.. Den som sög. Assasination är inte kul alls, den hoppar jag över.
Meh, det får bli nästan samma.

Woohoo, jag fick min Arvikafestivalen-biljett på posten nyss. Så jävla gutt.

Nu, lunch.

Pussgurka.

it was a dream..

God morgon. Ok, den var inte så god egentligen, men tunnbrödet var gott att äta.
Jag vaknade, gick uppoch fixade en macka, kom på att jag var lite yr, lade mig ner, och somnade med tunnbrödet i handen. Det är sant! Nåja, så går det när man sover dåligt. Men nu är jag vaken!

Jag fick ett efterlängtata mail.. Helt klart längre än jag trodde att det skulle vara. Så jag hade mig lite morgonläsning. Naturligtvis förtjänade mailet ett svar, så det blev lite morgonskrivning också. Det blev lite långt det med. Nästan som när jag kommer igång med ett av mina blogginlägg. Hur som helst, det värmde i hjärtat. Det du, du som skrev det. Det värmde i mitt hjärta. Det trodde du inte va?

Jag glömde ju berätta om mina drömmar jag hade igår.
Första var väl.. Har jag tittat för mycket på film? Nåja. Världen blev attackerad av aliens. Den du! När man drömmer om det är det faktiskt läskigt.. Man hör hur de marcherar mot en från ett håll, och vet att det finns fler åt andra hållet, och de fanns i alla hus, så vart skulle man ta vägen? Vi sprang och vi gömde oss, och folk dog. Det var obehagligt. Precis innan jag vaknade så hade vi tagit oss ut ur staden och var på väg in i skogen för att gömma oss och jag sa "vart vi än tar vägen, så kommer vi dö i slutändan" och tänkte då på att vi kommer dödas av alien'sen. Sen såg vi hur de kom mot oss och sprang vidare.
Andra drömmen var minst lika udda.
Vi var ganska många som satt inne min min gamla låg/mellanstadie-matsal. Jag hade känslan av att de flesta var ganska farliga. Men ändå stod jag upp och höll något slags förolämpande tal. När jag var klar började folk, hastigt, men inte springande, att gå därifrån. Jag gick ut i kapprummet, och där blir jag konfronterad av en man med en pistol. Men jag var inte rädd. Jag visste att sköt han mig så skulle det inte göra ont. Dog jag så skulle jag komma tillbaka. Jag visste att jag var den som var tvungen att dö, han var tvungen att överleva. Han sköt mig först i axeln. Jag föll på golvet. En polis kom inrusande, och pekade sin pistol på mig. Skjut då, skrek jag hela tiden. Men av någon anledning ändrade han sig och sköt den andra mannen istället. Sen vaknade jag.
Min hjärna är konstig.

WoW är nere, som alltid på onsdag förmiddag. Denna gången tills 14, men det är väl för att en ny enorm patch kommer ut. Så nu har jag inget att göra tills jag ska gå och fixa lunch. Ärtsoppa någon?

Om man skulle ringa mammsen.

Puss och tunnbröd.

how does it feel..?

Så har man tittat på några avsnitt mer av en skitserie. Jag tänker inte nämna vilken, för jag skäms något förbannat för att jag tittar på den. Men hur som helst.
Jag tror jag åt lite för mycket och gick lite för fort idag. Jag fick så ont i magen att jag var tvungen att sätta mig mer två gånger på promenaden. Jag tror Fosco började undra vad fan jag höll på med. Fast det blev ju lite bättre sen. Jag fick gå ganska sakta, men det blev lite lite bättre. Undrar om man håller på att bli sjuk. Det hade ju varit fint med lite maginfluensa..
Tur att man har en mamma. Vill nu också ha lite tips? Ok, dricka mycket, helst kamomillte, och inte äta/dricka mjölkprodukter. Göra en buljong och ha i ett kokt ägg till det, och äta rostade mackor. När jag var liten och magsjuk var det alltid vad jag skulle äta.. Buljong, rostade mackor med sylt och dricka avslagen cola till. Ah, minnen...
Nåja, vi får se hur det går med min stackars mage.

Nu då? Ska man spela lite kanske? Ingen lust att göra mycket annat om jag ska vara ärlig.
Får tänka glada tankar. Arvika, arvika, arvika...

Puss och buljong.

it's a miracle!

Jisses, nu har jag lyckats igen. 13 besökare är i alla fall rekord för min blogg. Man tackar man tackar. Så glad som man blev när man såg den statistiken så får man nästan lust att blogga mer aktivt. Tycker ni det verkar som en bra idé? Hmm, vi får se hur längde det varar. Men jag kan ju försöka i några dagar.
Men om man skulle käka frukost och duscha. Eller ska man duscha först och äta sen? Gah, dilemma.
Sen kan jag berätta om mina mysko drömmar. Jag har alltid mysko drömmar, men jag brukar inte berätta om dem. Nu kommer jag inte ihåg allt heller, men ni kommer väl förstå själva idén.

Puss och fooood.

zomg

Jag fick lite panik. Shit. Första biljetterna tog slut på mindre än 2 minuter. Det var lite skadat. But I guess that's what Depeche does to you.. Nåja, det är fixat, mycket tack vare min älskling, och mamma förstås. Hon förstår mig, hur gärna jag vill se Depeche. Jag är i alla fall sjukt lycklig nu. Sjukt sjukt sjukt lycklig.
Meh, andra upplaga tog slut fort med. Som sagt, that's what Depeche does..
Nu när jag har fått skryta lite tänker jag fortsätta diska. Det blev liksom.. oavslutat och ifrånsprunget vid 18-slaget. Höhö.
Nåja.

Puss och festivalsommar.


we're feeling blue

Så var det klart. Enkelhet är vackert, eller vad tycker ni?
Jag gjorde ju om ett par hundra gånger innan det blev bra. Är man inte nöjd så är man inte. Hur som helst.
Meh, jag borde städa egentligen. Man kanske ska vara lite produktiv och göra något i en och en halv timme. Jo, för jag fick ju ett litet telefonsamtal som gjorde mig lycklig. Mer om det sen... Klockan är ju inte 18:00 än.
Jag var ute och gick idag igen, men det tog inte så lång tid som jag trodde.. Fast skogen slår parken vilken dag som helst. Det är sjukt mysigt. Fosco verkade gilla det med...

Meh, det finns så mycket man kan/vill/borde göra så man vet inte vart man ska börja. Det brukar bli WoW, vilket ju är lite sorgligt egentligen. Ska man ändra på sig? Typ, ta tag i disken någon dag.. Läsa lite mer i den där braiga boken. Städa lite. Bara för det kom jag inte på mer. Just det, borde bränna ner lite skit på skiva med. För jag börjar få ont om plats. Jag hade ju inte så mycket plats på mina hårddiskar till och börja med... Sen är det ju rätt kul att leka med Gimp/PS. Det borde man också göra mer. Sy upp gardinera borde man med, men har ingen symaskin.. Måla lite fler Warhammer-gubbar vore en bra idé med. Ser ni, nu kom jag igång.

Men nu, städa lite? Eller, plocka iordning till å börja med.

Puss och svammel.

transitions to another place

Bara för att Sara gjorde om sin blogg lite blev jag också sugen. Ska man ge sig på det kanske? Wha.
Då har jag något att göra idag.
Föresten. Klockan 18:00 idag händer något stort. Bara så ni vet. Och jag tänker inte berätta förän efter det har hänt. Bara så ni vet det med. Nu har ni något att se fram emot också. Woho.

Puss och headers.

huvudvärkens dag

Det finns en dag för nästan allt. Kanelbullar, semlor, barn.. osv. Nu har jag uppfunnit en ny dag. Den kommer när du minst anar det.

Så jag vaknade 10-15 minuter innan jag skulle iväg på lunch. Det händer inte ofta. Sist var väl efter studenten kanske, bakfyllan tog hårt. Eller.. När jag kom hem från Estland och var sjuk. Så hur bra sov jag? Nästan inte alls. Jo, jag sov en del sen. Men alltså...
Så jag satt uppe och spelade. Karazhan. Oscar gick och lade sig, och jag fick lite dåligt samvete. Dessutom började jag bli utmattad. När jag väl gick och lade mig hoppades jag på en snabb insomning. Det var ju att hoppas på för mycket.. Det var en liten tanke som var som en katalysator och satte igång hela skiten. Jag blev irriterad, arg och besviken på mig själv. Jag kom på hur ont jag hade. Jag blev irriterad på att jag fick sova på kanten, fast jag hade gjort ett försök att knuffa till mig mer plats. Någon sömn fick jag inte. Till slut var jag så frustrerad så att jag nästan grät. Så jag gjorde som jag gjorde en annan gång. Tog en kudde, och lade mig i soffan. Då kunde jag i alla fall sova utan att oroa mig för att bli utknuffad.
Det var inte meningen att göra Oscar ledsen. Jag var bara så frustrerad... Mitt eget fel, till stor del. Jag hetsade bara upp mig själv till den punkten. Jag gör så ibland. Det är för att min hjärna inte tycker om mig så mycket...

Så jag har en dålig dag nu. What a surprise.. Nog för att jag mår lite dåligt för allting annat som jag bekymrar mig över. Räckte inte det? Nej då. Här har du lite mer att vara ledsen över...
Nu ska jag inte vara sån.

Kärlek. Det är en konstig sak. Eller rättare sagt, den gör konstiga saker med oss. Jag ser så många exempel på det runt om mig.. Äsh, jag orkar inte utveckla det nu.

Puss och blööh.

men dra då!

Har precis varit ute och gått igen. den här gången fick jag ta med Fosco. Vilket faktiskt gick bra. Kan ha berott på att vi faktiskt inte mötte någon annan hund, men jag kan väl vara nöjd ändå. Det gick lite fortare än med Biko, så till och med jag var lite trött efteråt. Träningsvärk imorrn? Så otränad som jag är så blir det väl antagligen så. Eller så försöker mitt knä döda mig. Vi får se.
Jag är sjukt besviken på årets Draget, och jag var inte ens där. Inte nog för att Natur förlorade, men det var inget drag i Draget. Vad var det, en klass utklädda på varje sida? Dåliga slogans, dåliga utklädnader, inte så mycket ståhej och förolämpande, alldeles för lite vattenballonger.. Inget engagemang... Jag vill inte ens veta hur spexen var. Ush.
Det var skillnad från när vi gjorde det. Tre klasser på Natur-sidan (dvs alla), fem på Samhäll (nästan alla), alla utklädda, alla fulla av förolämpningar och sång, alla engagerade.. Vårat spex var sjukt uttänkt och underbart, vårat lag kom fram till Platsen i kanoter med facklor. Vi tågade ner till Platsen fullt armerade, vi ställde upp oss med våra sköldar och stack fram våra huven med behornade hjälmar. Vi raidade korridorerna. Vi fick skäll. Det var helt enkelt krig i tre dagar. Nu var det mest bara... ett litet gräl. Om man får igång publiken, då är det drag. Får man igång hela programmet, engagerar alla, då är det Draget. Allting annat är mesigt.
Jag är besviken.
Gör bättre nästa gång. Traditioner ska man bevara, vårda, älska. Fram för allt så är det en ursäkt till att ha fruktansvärt kul i tre dagar.
Ah, minnen.
Remember last year?

Det var min åsikt..

Puss och drag.

it's been a long time..

Nu har jag varit så duktig att jag nästan känner för att skryta om det i min blogg.
Ok, morgonkanten var väl inte prduktiv, men det hade man väl inte förväntat sig heller efter de senaste dagarnas.. aktiviteter.
Jag var ute och gick med Biko efter lunch. det blev riktigt fint väder efter en stund, så jag var ganska nöjd allt som allt med promenaden. Biko stannade inte och luktade lika mycket som förra gången heller, det gjorde mig nöjd med.
Jag tror jag mest gick och tänkte på mitt hår. Jag klippte mig ju i måndags. Fast idag hade jag en dålig hårdag, så jag vet inte redigt hur det ser ut sådär allmänt än. Ser man ut som ett troll när man vaknar, borstar håret och kommer på att man fortfarande ser ut som ett troll.. Det är en dålig hårdag. Mest för att man faktiskt måste ägna tid åt att fixa det.
Efter min promenad kände jag mig så illa tvungen till att fixa akvariet. För det första var det ändå dags för ett vattenbyte, och för det andra så var det alldeles för många sniglar (död åt dem). För det tredje så fanns det trådalger jag var tvungen att slita bort. Men det är gjort, och lite till. Tror att jag måste köpa en ny växt dock, för en av dem börjar bara se förjävlig ut...
Nog om det.
Jag är alltid på bra humör efter att ha varit produktiv och duktig. Mitt knä däremot är inte på lika bra humör. Det började igår.. Dumma knä. Hjälpte lite att gå en bit, men hjälpte inte att behöva stå och gå med en hink med 10 liter vatten, och vara böjd farmför akvariet i en timme. Kanske borde gjort allt i andra ordningen. Akvariet först, sen ut och gå. Men då hade jag behövt anstränga mig innan lunch(kaffe). Det hade inte funkat..

Det känns annars som om det borde vara måndag idag. Det kan bero på att jag kom hem igår. Jag brukar ju liksom resa fredag-söndag, men inte den här gången. Så min hjärna är inställt på måndag.
Jo, det var så att Kristin kom på att det vore kul om alla vi tjejer (hon, jag, Linda, Sara, Jennifer och Lisa) kunde träffas igen. Linda flyttar ju till Norge i veckan, och jag är ju i allmänhet smått otillgänglig när det gäller sånt. Så jag åkte till Motala för att se alla dem igen.
Så i söndags bar det av. Var hemma på kvällen och hade sjukt tråkigt. Det blev att sätta upp skitdatorn på mitt rum och interneta. Man kunde visserligen inte spela, men det gick ändå. Det gick fram till 02:00. Jag fick leka filosof, så jag satt gärna uppe. Hoppas bara att jag inte var för tråkig.
Eh, en ful tia Joel? Vad var det bra för?! Jag blev ju alldeles uppspelt (kan ha varit för att det var mitt i natten också). Hur som helst, tack. Det räcker till en glass, liksom.
På måndagen, efter ett segt uppvaknade och en del kaffe, så bar det av till stan för att köpa något till Jennifer och paketspelet. Det blev visst en klippning också, för att de hade en tid. Vilken tur för mig. Nu slipper jag (inte) berätta för folk att jag inte har klippt mig sen januari. Woho.
Så jag var nyklippt och fin när jag skulle iväg till mormor och morfar. Det blev som vanligt att äta god mat och prata om saker som inte ens jag själv kommer ihåg såhär i efterhand. Det var säkert intressant...
Vid fyra blev jag upplockad av Taxi Helgesson. Det bar av till torpet, och halvvägs dit fick jag reda på att KW bytt torp. Det blev bara lite längre att åka. Zinkgruvan ungefär, alltså en bra bit egentligen. Resten av äventyret finns i bilddagboken. Kan ju säga att kvällen bestod av grillning, pyromani, cruise'ande, paketspel, film, kaka och diskussioner om vem som skulle dö i vilken ordning och vad mordvapnet skulle vara. Det blir så när man är mitt ute i ingenstans med saker som yxor och liknande...
Det var himla trevligt.
Lisa och jag vaknade först nästa dag. Runt 9, fast vi la oss efter 3. Vi gick ut på en promenix och pratade, det var trevligt. Och vi var de enda som åt en ordentlig frukost. Jag kände mig nyttig.
(Iväg till affären och handla nu. Fortsättning följer.)
(Vi hann äta också.)
Oscar hämtade sina glasögon. Det ser lite mysko ut... Men jag är ju inte precis van vid att se honom i dem heller så.
Hur som helst.
Jag hade inte så mycket tid innan jag skulle hem igår. Vilket var lite synd, för jag hade väl velat prata mer med mamma...
På vägen hem träffade jag P3. Eller.. han satte sig vid samma bord på tåget. Vi pratade konspirationer och plugg typ. Eller, han pratade mest. Intressant var det iaf.

Så var det inget mer tror jag.
Jag är mätt, och har mycket godis. House tog slut, men det är ju lätt att göra något åt. Eller, måste skaffa plats först, men sen blir det säsong 2.

Men nu då? Jag skulle väl kunna spela antar jag. Nu när man faktiskt har ett guild Hello Phoenix Knights.

Puss och handvärmare. (Just det, jag köpte ju en sån med.)

RSS 2.0